Djuwi Franzen   

Begeleidt mensen van diverse leeftijden met toewijding en een open hart. Zij streeft ernaar dat elke cliënt zich sterker en vitaler voelt, hun diepste wensen ontdekt, doelen stelt en nastreeft. Djuwi begeleidt jou om je kwaliteiten te ontdekken en optimaal in te zetten. Als je zoekende bent, helpt ze je vinden waar je hart naar uitgaat en welke richting je wilt inslaan. Ontdek je authentieke zelf, je verlangens, en je mogelijkheden. Ze is oprecht geïnteresseerd in jou en helpt je in balans te zijn. Als NLP,- Systemisch,- Burn-out Coach maar ook in haar werk als Psychodynamisch Trauma Therapeut en Relatietherapeut. 


Naast het coachen, is zij: 

  • Trainer empowerment voor groepen vrouwen
  • organiseert zij jaarlijkse retraites en workshops 
  • begeleidt zij studenten en aankomende therapeuten Over haar zingeving 

Djuwi: Ik geloof in een vrijer bestaan. In het verborgen licht in ons, dat gezien mag worden, in zachtmoedigheid, agape, haqiqi, echte liefde dat gehoord en gevoeld mag worden. Ik geloof in  rechtvaardigheid, nieuwe kansen, vergeving, dromen, en kan mijn hart vaak smelten. Ik geloof in de Schepper van alles dat is, in een onuitputtelijke bron van kracht. Ik ben dankbaar voor het leven om mijn eigen zielslessen te leren. Ik bied ruimte en begeleiding voor wat zich aandient. Wanneer ik iemand zijn vrijheid en ware identiteit zie ontdekken, dan zijn we vrij om te zijn, wie we zijn: een vrije ziel.


Een stads-dorpsmeisje:

In Zoetermeer ben ik opgegroeid. Ik speelde met vrienden en mijn zus in de polders tussen de koeien. We deden verstoppertje in de hooibergen, we sprongen slootje en schaatsten in de winter over het ijs naar andere dorpjes. In de lente zag ik op de boerderijen kalfjes, lammetjes en biggen geboren worden. Mijn dagen op de boerderij zijn één van de beste die ik mij kan herinneren.


Systemisch: 

Mijn vader uit Sumatera-Indonesië is met zijn adoptieouders in de jaren vijftig naar Nederland gekomen. Mijn moeder is geboren en getogen in Utrecht. Mijn jongere zus is geboren met een verstandelijke beperking. Ieder individu in het gezin heeft zijn of haar uitdagingen gehad. Wat ervoor heeft gezorgd dat ik vrij jong volwassen moest worden. 


Carrière:

Naast fulltime werken, heb ik in de avonduren en weekenden gestudeerd. Gevormd door de omgeving en de maatschappij, voelde ik een druk die mij niet diende. Om die reden ben ik een andere koers gaan varen. Het is de reden dat ik met volle compassie, visie en een open hart de praktijk ben gaan oprichten.
In mijn werk, heb ik inmiddels al met honderden prachtige mensen mogen werken en hen mogen begeleiden in hun proces. Bedankt voor het vertrouwen.


Het leven:

Een zuiver bestaan is voor mij van essentieel belang. Dankbaarheid voor de Schepper van alles dat is. En vooral doen wat mij gelukkig maakt. Daar hoort beweging bij maar ook mediteren, wandelen in de natuur, knuffelen en op avontuur gaan met mijn zoontje, vegetarisch koken en genieten met de mensen waarvan ik veel houd. Het zijn de kleine dingen en grootse momenten in mijn leven die mij in balans houden en vrij laten zijn.

Ontwikkelen: 

Doorontwikkelen is voor mij ‘key‘ om cliënten optimaal te blijven begeleiden. Ook zet ik mij als vrijwilliger in voor projecten voor het goede doel. Ik ben van mening dat iedereen een eerlijke kans verdient, daar werk ik graag aan mee. 


Het goede doel:

Wanneer je in jezelf investeert werkt dat door. In een volgende generatie. Direct in het veld en in de energie, wat van invloed is in jouw omgeving. Praktijk De Vrije Mens steunt mensen. Omdat jij in jezelf investeert geven we dit door in het pay it forward programma. Dit zijn onder andere de volgende goede doelen: 


  • Comensha coördinatiecentrum tegen mensenhandel, 
  • UNHCR Vluchtelingenorganisatie, 
  • MercyRelief bread factory project in Yemen 
  • Weeshuizen voor kinderen geïnfecteerd met het HIV virus in Afrika
  • Amaniforafrica straat kinderen in Kenia en Zambia
  • Kato en zijn weeshuis met 26 kinderen in Uganda. In 2022 hebben we nieuwe bedden en klamboes kunnen kopen om malaria muggen te weren. Ook zorgt hij voor ondervoede kinderen in de naastgelegen dorpen

Ons team

We vormen een compact, maar krachtig team van sprankelende vrouwen. Elk van ons vervult een unieke rol en draagt waarde bij. Wij staan klaar om jou te ondersteunen wanneer je ons nodig hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden. We kijken ernaar uit om van je te horen.

hypno therapie