Wie ik ben   

Ik begeleid mensen in verschillende leeftijden met aandacht en een open hart.

Ik zorg ervoor dat iedere cliënt zich sterker of vitaler voelt. Zijn of haar hartewens vindt, doelen bepaalt en nastreeft. 


Ik begeleid jou zodat jij je kwaliteiten ontdekt en deze optimaal kan inzetten.  


Wanneer je niet weet wat je wil, ontdek je waar je hart van klopt. En welke richting je uit wil gaan.

Je ontdekt wie je authentiek bent, wat je wil en wat je kan!

Waar jouw kansen liggen en hoe jij je verder kunt ontwikkelen ook in je loopbaan of carrière.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou. Naar wat je tegenhoud om op dit moment in balans te zijn, waar de beperkingen liggen in jouw situatie maar ook wat zin geeft aan je leven.

Als NLP Coach, Systemisch Coach en Psychodynamisch Therapeut en Relatietherapeut mag ik mensen begeleiden in verschillende leeftijden met aandacht en een open hart. Mijn naam is Djuwi Franzen.
 

Naast het coachen, ben ik: 

  •  trainer empowerment voor groepen vrouwen
  • organiseer ik jaarlijkse retraites en workshops 
  • begeleid ik studenten en aankomende therapeuten 
  • ook leertherapeut

Mijn zingeving 

Ik geloof in een vrijer bestaan. In het verborgen licht in ons, dat gezien mag worden, in zachtmoedigheid, agape, haqiqi, echte liefde dat gehoord en gevoeld mag worden. In rechtvaardigheid, nieuwe kansen, vergeving, dromen, een smeltend hart. Ik geloof in de Schepper van alles dat is in een onuitputtelijke bron van kracht en mediteer. Dankbaar voor het leven hier op aarde, om de zielslessen te leren. Ik bied ruimte en begeleiding voor wat zich aandient. Wanneer ik iemand zijn vrijheid en ware identiteit zie ontdekken, dan zijn we vrij om te zijn, wie we zijn: een vrije ziel.


Een stads-dorpsmeisje:

In Zoetermeer ben ik opgegroeid. Ik speelde met vrienden en mijn zus in de polders tussen de koeien. We deden verstoppertje in de hooibergen, we sprongen slootje en schaatsten in de winter over het ijs naar andere dorpjes. In de lente zag ik op de boerderijen kalfjes, lammetjes en biggen geboren worden. Mijn dagen op de boerderij zijn één van de beste die ik mij kan herinneren.


Systemisch

Mijn vader uit Sumatera-Indonesië is met zijn adoptieouders in de jaren vijftig naar Nederland gekomen. Mijn moeder is geboren en getogen in Utrecht. Mijn jongere zus is geboren met een verstandelijke beperking. Ieder individu in het gezin heeft zijn of haar uitdagingen gehad. Wat ervoor heeft gezorgd dat ik vrij jong zelfstandig ben gaan wonen. 


Carrière:

Naast fulltime werk heb ik in de avonduren en weekenden gestudeerd. Gevormd door de omgeving en de maatschappij, voelde ik een druk die mij niet diende. Om die reden ben ik een andere koers gaan varen. Het is de reden dat ik met volle compassie, visie en een open hart de praktijk ben gaan oprichten. Ik werk met mensen in iedere leeftijdscategorie. 

Het leven:

Een zuiver bestaan is voor mij van essentieel belang. Dankbaarheid voor de Schepper van alles dat is. En vooral doen wat mij gelukkig maakt. Daar hoort beweging bij maar ook mediteren, wandelen in de natuur, knuffelen en op avontuur gaan met mijn zoontje, vegetarisch koken en genieten met de mensen waarvan ik veel houd. Het zijn de kleine dingen en grootse momenten in mijn leven die mij in balans houden en vrij laten zijn. 

Ontwikkelen: 

Doorontwikkelen is voor mij ‘key‘ om cliënten optimaal te blijven begeleiden. Ook zet ik mij als vrijwilliger in voor projecten voor het goede doel. Ik ben van mening dat iedereen een eerlijke kans verdient, daar werk ik graag aan mee. 


Het goede doel:

Wanneer je in jezelf investeert werkt dat door. In een volgende generatie. Direct in het veld en in de energie, wat van invloed is in jouw omgeving. Praktijk De Vrije Mens steunt doordat jij in jezelf investeert, de volgende goede doelen: 


  • Comensha coördinatiecentrum tegen mensenhandel, 
  • UNHCR Vluchtelingenorganisatie, 
  • MercyRelief bread factory project in Yemen 
  • Tsepo Ya Bana weeshuis kinderen geïnfecteerd met het HIV virus in Zuid Afrika,
  • Amaniforafrica straat kinderen in Kenia en Zambia,
  • Kato en zijn weeshuis met 26 kinderen in Uganda. In 2022 hebben we nieuwe bedden en klamboes kunnen kopen om malaria muggen te weren. Ook zorgt hij voor ondervoede kinderen in de naastgelegen dorpen.
hypno therapie
therapie den haag